Wereld Anti-Doping Code

Real Winner - True Champion or Cheat” is een online educatief programma voor recreatieve en professionele sporters, sportfederaties en sportclubs, trainers, leerkrachten en andere personen die betrokken zijn bij de sport.

Het programma behandelt de verschillende aspecten van de 'Wereld Anti-Doping Code' en de Vlaamse antidopingregelgeving in enkele korte, leuke en interactieve modules. Daarnaast zijn er twee modules die u doen stilstaan bij enkele aspecten van fair play en ethiek in de sport. Vanaf 2012 komt er nog een module die ingaat op de problematiek van “social drugs”.

De filmpjes in de modules zijn in het Engels, maar ze zijn ondertiteld in het Nederlands. De Nederlandse ondertitels en teksten geven evenwel de regelgeving zoals die in Vlaanderen van kracht is, en wijken daarom soms af van de Engelse dialogen. U hoeft het programma trouwens niet helemaal of in één keer af te werken: u kiest zelf welke modules u wenst te doorlopen. U kan de modules achteraf ook herbekijken.

Team Medisch Verantwoord Sporten

Arenbergstraat 9

Arenberggebouw

1000 Brussel

België

 

Telefoon    02 553 35 37

Fax     02 553 36 50

 

E-mail     [email protected]      [email protected]

Website     http://www.vlaanderen.be/gezondsporten    http://www.vlaanderen.be/dopinglijn

 

Laatst aangepast op maandag, 28 januari 2013 17:34

Advertenties

 

Laatste berichten

Meest gelezen

Disclaimer

Alle documenten op deze sites zijn louter informatief en mogen niet als rechtsgeldige beschouwd worden. De vzw kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de informatie op deze website. Hoewel het onze bedoeling is om bijgewerkte en juiste informatie te verspreiden, kunnen we geen perfect resultaat garanderen. Eventuele onjuistheden die ons worden gesignaleerd, zullen we zo spoedig mogelijk verbeteren.

Powered by Webdesign en fotostudio verhuur onderdeel van PeoplesProjects.