Bloso aanbod

Bloso, of voluit het Agentschap voor de Bevordering van de Lichamelijke Ontwikkeling, de Sport en de Openluchtrecreatie, voert het Vlaamse sportbeleid uit om de sportparticipatie en de kwaliteit van het sportaanbod te verhogen. U kan terecht bij Bloso voor:

sportkampen en sportklassen: Bloso beschikt over een sportkampdatabank met een ruim aanbod aan sportkampen.

- trainingen, stages en wedstrijden in de Bloso-centra (13 sportcentra verspreid over Vlaanderen)

- kaderopleidingen via de Vlaamse Trainersschool

- sportpromotie: de afdeling Sportpromotie en Inspectiesubsidies voor sport: de afdeling Subsidiëring van Bloso subsidieert sport in Vlaanderen via de sportdiensten van gemeenten of provincies en via erkende private organisaties. Sportfederaties en organisaties voor de sportieve vrijetijdsbesteding (OSV) kunnen zich laten erkennen en komen dan in aanmerking voor subsidies van Bloso.topsport: Bloso is het aanspreekpunt voor topsport en topsporters.

Agentschap voor de Bevordering van de Lichamelijke Ontwikkeling, de Sport en de Openluchtrecreatie (Bloso)

Arenbergstraat 5

Arenberggebouw

1000 Brussel

België

Telefoon 02 209 45 11

Fax 02 209 46 55

E-mail     [email protected]

Website     http://www.bloso.be

Laatst aangepast op dinsdag, 29 januari 2013 08:26

Advertenties

 

Laatste berichten

Meest gelezen

Disclaimer

Alle documenten op deze sites zijn louter informatief en mogen niet als rechtsgeldige beschouwd worden. De vzw kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de informatie op deze website. Hoewel het onze bedoeling is om bijgewerkte en juiste informatie te verspreiden, kunnen we geen perfect resultaat garanderen. Eventuele onjuistheden die ons worden gesignaleerd, zullen we zo spoedig mogelijk verbeteren.

Powered by Webdesign en fotostudio verhuur onderdeel van PeoplesProjects.