Topsport Vlaanderen

Het label “Topsport Vlaanderen" toont dat de Vlaamse overheid investeert in haar topatleten en promoot Vlaanderen als een sterke regio.

Bloso is het aanspreekpunt voor topsport en topsporters. Het team Topsport van het departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media is verantwoordelijk voor de opvolging van de subsidies en de communicatie.

Heel wat jongeren dromen van een carrière in de topsport, maar die weg is lang en niet eenvoudig. Op de websites vindt u informatie over de omkadering die de Vlaamse overheid kan bieden voor jongeren op weg naar de top:

- topsportstudenten, -atleten en -trainers

- carrièrebegeleiding en tewerkstelling

- het topsportstatuut

- topsportscholen en -federaties

- het Vlaamse topsportbeleid

- evenementen, beeldmateriaal en een topsportkalender.

De Vlaamse overheid wil een open en transparante communicatie voeren over het sportbeleid in Vlaanderen. Daarom lanceerde zij de portaalsite SportVlaanderen.be die de burger op een gebruiksvriendelijke manier wegwijs maakt.

De portaalsite bevat naast algemene informatie ook links naar de onderliggende websites van onder andere Bloso, Departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media, Topsport Vlaanderen, Gezond Sporten en Dopinglijn. De portaalsite biedt zo één duidelijke ingang zodat u sneller en doelgerichter uw weg vindt in het Vlaamse sportbeleid.

 

Laatst aangepast op dinsdag, 29 januari 2013 08:23

Advertenties

 

Laatste berichten

Meest gelezen

Disclaimer

Alle documenten op deze sites zijn louter informatief en mogen niet als rechtsgeldige beschouwd worden. De vzw kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de informatie op deze website. Hoewel het onze bedoeling is om bijgewerkte en juiste informatie te verspreiden, kunnen we geen perfect resultaat garanderen. Eventuele onjuistheden die ons worden gesignaleerd, zullen we zo spoedig mogelijk verbeteren.

Powered by Webdesign en fotostudio verhuur onderdeel van PeoplesProjects.