admin

admin

dinsdag, 29 januari 2013 10:59

Celiprolol - Dilanorm bijsluiter

Celiprolol is sinds 1987 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Dilanorm en als het merkloze Celiprolol in tabletten.

dinsdag, 29 januari 2013 10:58

Cedocard-5 bijsluiter

De werkzame stof in Cedocard-5 is isosorbidedinitraat. Isosorbidedinitraat is sinds 1946 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknamen Cedocard en Isordil en het merkloze Isosorbidedinitraat. Het is te verkrijgen in tabletten van 5 mg voor onder de tong, gewone tabletten (met een hogere dosering dan de tabletten voor onder de tong) en in een crème. Deze tekst gaat alleen over de tabletten van 5 mg voor gebruik onder de tong.

dinsdag, 29 januari 2013 10:56

Carvedilol - Eucardic bijsluiter

Carvedilol is sinds 1992 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Eucardic en als het merkloze Carvedilol in tabletten.

dinsdag, 29 januari 2013 10:51

Capoten bijsluiter

De werkzame stof in Capoten is captopril. Captopril is sinds 1979 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Capoten en het merkloze Captopril. Het is te verkrijgen in tabletten. Capoten (= doccaptopri = captophar = capriltop = captopril)

dinsdag, 29 januari 2013 10:50

Burinex bijsluiter

U krijgt Burinex voorgeschreven wanneer u vocht vasthoudt tengevolge van bepaalde ziekten van het hart, de nieren of de lever.  Burinex kan ook gebruikt worden bij geneesmiddelenvergiftiging met salicylaten (pijnstillers) of barbituraten (slaapmiddelen).

dinsdag, 29 januari 2013 10:49

Bumetanide bijsluiter

Bumetanide is sinds 1972 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Burinex en als het merkloze Bumetanide. Het is te verkrijgen in tabletten en injecties.

dinsdag, 29 januari 2013 10:48

Emcoretic - Bisoprolol bijsluiter

Emcoretic - Bisoprolol is sinds 1988 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknamen Emcor en Emcor Deco en het merkloze Bisoprololfumaraat. Het is te verkrijgen in tabletten. Bisoprolol wordt ook gebruikt in combinatie met een andere werkzame stof, onder de merknaam Emcoretic en als het merkloze Bisoprolol/Hydrochloorthiazide.

dinsdag, 29 januari 2013 10:47

Benazepril - Cibacen bijsluiter

Benazepril is sinds 1991 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Cibacen. Het is te verkrijgen in tabletten.

dinsdag, 29 januari 2013 10:47

Betaxolol - Kerlon bijsluiter

Betaxolol is sinds 1983 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Kerlon in tabletten. Daarvan vindt u hieronder de beschrijving. De toepassing van betaxolol in oogdruppels is hier niet beschreven.

dinsdag, 29 januari 2013 10:45

Atorvastatine - Lipitor bijsluiter

Atorvastatine is sinds 1997 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Lipitor in tabletten.

Pagina 9 van 11

Maak ons bekend!

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website blog of andere social-media en kan u helpen om ons bekender te maken, plaats dan een  linkje naar www.hartziekte.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!

 

Neem eens een kijkje op de website "een hart voor werk". Hier kan je de eind resultaten lezen van het Europees project!

Advertenties

 

Laatste berichten

Meest gelezen

Disclaimer

Alle documenten op deze sites zijn louter informatief en mogen niet als rechtsgeldige beschouwd worden. De vzw kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de informatie op deze website. Hoewel het onze bedoeling is om bijgewerkte en juiste informatie te verspreiden, kunnen we geen perfect resultaat garanderen. Eventuele onjuistheden die ons worden gesignaleerd, zullen we zo spoedig mogelijk verbeteren.

Powered by Webdesign en fotostudio verhuur onderdeel van PeoplesProjects.