admin

admin

dinsdag, 29 januari 2013 15:59

Trandate bijsluiter

Labetalol is sinds 1977 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Trandate en het merkloze Labetalol in tabletten en injecties.

dinsdag, 29 januari 2013 15:57

Kinidine bijsluiter

Kinidine is sinds vele tientallen jaren internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar als merkloze Kinidine. Het is te verkrijgen in dragees en tabletten met gereguleerde afgifte.

dinsdag, 29 januari 2013 15:33

Kerlon bijsluiter

Betaxolol is sinds 1983 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Kerlon in tabletten. Daarvan vindt u hieronder de beschrijving. De toepassing van betaxolol in oogdruppels is hier niet beschreven.

dinsdag, 29 januari 2013 15:32

Mono-cedocard bijsluiter

De werkzame stof in Mono-Cedocard is isosorbidemononitraat. Isosorbidemononitraat is sinds 1981 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknamen Mono-Cedocard, Promocard en het merkloze Isosorbidemononitraat. Het is te verkrijgen in tabletten en in capsules.

dinsdag, 29 januari 2013 15:29

Isoptin bijsluiter

De werkzame stof in Isoptin is verapamil. Verapamil is sinds 1963 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Isoptin en het merkloze Verapamil. Het is verkrijgbaar in gewone tabletten en tabletten met vertraagde afgifte.

dinsdag, 29 januari 2013 15:28

Innohep bijsluiter

Tinzaparine is sinds 1991 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Innohep in injecties.

dinsdag, 29 januari 2013 15:26

Ikorel bijsluiter

Ikorel De werkzame stof in Ikorel is nicorandil. Nicorandil is sinds 1993 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Ikorel. Het is te verkrijgen in tabletten.

dinsdag, 29 januari 2013 15:26

Ibopamine bijsluiter

Ibopamine is sinds 1991 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Inopamil in tabletten.

dinsdag, 29 januari 2013 15:24

Hydrochloorthiazide triamtereen bijsluiter

De werkzame stoffen in Dytenzide zijn hydrochloorthiazide en triamtereen. Hydrochloorthiazide is sinds 1959 en triamtereen sinds 1962 internationaal op de markt. Deze combinatie is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Dytenzide en het merkloze Triamtereen/Hydrochloorthiazide en Triamterenum/Hydrochloorthiazide. Het is te verkrijgen in tabletten.

dinsdag, 29 januari 2013 15:22

Hydralazine bijsluiter

Hydralazine is sinds 1952 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar als het merkloze Hydralazine in tabletten.

Pagina 4 van 11

Maak ons bekend!

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website blog of andere social-media en kan u helpen om ons bekender te maken, plaats dan een  linkje naar www.hartziekte.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!

 

Neem eens een kijkje op de website "een hart voor werk". Hier kan je de eind resultaten lezen van het Europees project!

Advertenties

 

Laatste berichten

Meest gelezen

Disclaimer

Alle documenten op deze sites zijn louter informatief en mogen niet als rechtsgeldige beschouwd worden. De vzw kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de informatie op deze website. Hoewel het onze bedoeling is om bijgewerkte en juiste informatie te verspreiden, kunnen we geen perfect resultaat garanderen. Eventuele onjuistheden die ons worden gesignaleerd, zullen we zo spoedig mogelijk verbeteren.

Powered by Webdesign en fotostudio verhuur onderdeel van PeoplesProjects.