admin

admin

dinsdag, 29 januari 2013 13:10

Plendil bijsluiter

Felodipine is sinds 1987 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Plendil en als het merkloze Felodipine in tabletten.

dinsdag, 29 januari 2013 13:10

Ezetrol bijsluiter

Ezetimib is sinds 2002 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Ezetrol in tabletten. Ezetimib wordt ook gebruikt in combinatie met een andere werkzame stof, onder de merknaam Inegy.

dinsdag, 29 januari 2013 13:06

Eplerenon bijsluiter

Eplerenon is sinds 2002 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Inspra in tabletten.

dinsdag, 29 januari 2013 11:49

Enoxaparine - Clexane bijsluiter

De werkzame stof in Clexane is enoxaparine. Enoxaparine is sinds 1988 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Clexane in injecties.

dinsdag, 29 januari 2013 11:48

Renitec

Enalapril is sinds 1984 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Renitec en het merkloze Enalapril en Enalaprilmaleaat. Het is te verkrijgen in tabletten. Enalapril wordt ook gebruikt in combinatie met een andere werkzame stof, onder de merknamen Co-Renitec en Renitec Plus en het merkloze Enalaprilmaleaat/Hydrochloorthiazide.

Enalapril is sinds 1984 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Renitec en het merkloze Enalapril en Enalaprilmaleaat. Het is te verkrijgen in tabletten. Enalapril wordt ook gebruikt in combinatie met een andere werkzame stof, onder de merknamen Co-Renitec en Renitec Plus en het merkloze Enalaprilmaleaat/Hydrochloorthiazide.

dinsdag, 29 januari 2013 11:45

Seloken

Emconcor, Lopresor (= seloken) - Dit product bevat bisoprolol. Deze stof behoort tot de groep van de bètablokkers. Ze verlagen de bloeddruk, vertragen de hartslag en verminderen de behoefte aan zuurstof van het hart.

dinsdag, 29 januari 2013 11:44

Lopresor bijsluiter

Emconcor, Lopresor (= seloken) Dit product bevat bisoprolol. Deze stof behoort tot de groep van de bètablokkers. Ze verlagen de bloeddruk, vertragen de hartslag en verminderen de behoefte aan zuurstof van het hart.

dinsdag, 29 januari 2013 11:43

Emconcor bijsluiter

Emconcor, Lopresor (= seloken) Dit product bevat bisoprolol. Deze stof behoort tot de groep van de bètablokkers. Ze verlagen de bloeddruk, vertragen de hartslag en verminderen de behoefte aan zuurstof van het hart.

dinsdag, 29 januari 2013 11:43

Triamterenum bijsluiter

De werkzame stoffen in Dytenzide zijn hydrochloorthiazide en triamtereen. Hydrochloorthiazide is sinds 1959 en triamtereen sinds 1962 internationaal op de markt. Deze combinatie is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Dytenzide en het merkloze Triamtereen/Hydrochloorthiazide en Triamterenum/Hydrochloorthiazide. Het is te verkrijgen in tabletten.

Pagina 6 van 11

Maak ons bekend!

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website blog of andere social-media en kan u helpen om ons bekender te maken, plaats dan een  linkje naar www.hartziekte.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!

 

Neem eens een kijkje op de website "een hart voor werk". Hier kan je de eind resultaten lezen van het Europees project!

Advertenties

 

Laatste berichten

Meest gelezen

Disclaimer

Alle documenten op deze sites zijn louter informatief en mogen niet als rechtsgeldige beschouwd worden. De vzw kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de informatie op deze website. Hoewel het onze bedoeling is om bijgewerkte en juiste informatie te verspreiden, kunnen we geen perfect resultaat garanderen. Eventuele onjuistheden die ons worden gesignaleerd, zullen we zo spoedig mogelijk verbeteren.

Powered by Webdesign en fotostudio verhuur onderdeel van PeoplesProjects.