29 jan 2013

De werkzame stof in Deponit T is nitroglycerine. Nitroglycerine is sinds 1952 internationaal in de handel. Nitroglycerine pleisters zijn op recept verkrijgbaar onder de merknamen Deponit T, Minitran, Nitro Dur, Transiderm nitro en Trinipatch. Nitroglycerine is ook verkrijgbaar in een spray voor onder de tong en als infuus.

29 jan 2013

De werkzame stof in Fraxiparine is nadroparine. Nadroparine is sinds 1989 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknamen Fraxodi en Fraxiparine in injecties.

29 jan 2013

De werkzame stof in Nebilet is nebivolol. Nebivolol is sinds 1995 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Nebilet in tabletten.

29 jan 2013

Fosinopril is sinds 1992 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Newace en als het merkloze Fosinoprilnatrium. Het is te verkrijgen in tabletten. Fosinopril wordt ook gebruikt in combinatie met een andere werkzame stof onder de merknaam Diurace en als het merkloze Fosinopril/hydrochloorthiazide.

30 jan 2013

1. Wat is Niaspan en waarvoor wordt het gebruikt?

Elke tablet met verlengde afgifte bevat respectievelijk 375, 500, 750 en 1000 mg nicotinezuur, een vitamine B-derivaat. Een afwijkend vetgehalte in het bloed, met name van cholesterol en triglyceriden, kan bijdragen tot de ontwikkeling van hart- en vaatziekten.

30 jan 2013

De werkzame stof in Nicorette is nicotine. Nicotine is sinds 1978 internationaal op de markt als middel tegen rookverslaving. Het is verkrijgbaar onder de merknamen Nicorette, Nicotinell, NiQuitin en NiQuitin Clear. Het is zonder recept te verkrijgen in pleisters, kauwgom, zuigtabletten en tabletten om onder de tong te leggen.

Pagina 1 van 6

Maak ons bekend!

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website blog of andere social-media en kan u helpen om ons bekender te maken, plaats dan een  linkje naar www.hartziekte.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!

 

Neem eens een kijkje op de website "een hart voor werk". Hier kan je de eind resultaten lezen van het Europees project!

Advertenties

 

Laatste berichten

Meest gelezen

Disclaimer

Alle documenten op deze sites zijn louter informatief en mogen niet als rechtsgeldige beschouwd worden. De vzw kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de informatie op deze website. Hoewel het onze bedoeling is om bijgewerkte en juiste informatie te verspreiden, kunnen we geen perfect resultaat garanderen. Eventuele onjuistheden die ons worden gesignaleerd, zullen we zo spoedig mogelijk verbeteren.

Powered by Webdesign en fotostudio verhuur onderdeel van PeoplesProjects.