admin

admin

dinsdag, 02 augustus 2016 00:00

Zyban bijsluiter

De werkzame stof in Zyban is bupropion. Bupropion is sinds 1997 op de markt als middel tegen rookverslaving. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Zyban in tabletten.

woensdag, 30 januari 2013 09:49

Zofil bijsluiter

Zofenopril is sinds 1999 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Zofil in tabletten.

woensdag, 30 januari 2013 09:49

Zestoretic bijsluiter

WAAR WORDT ZESTORETIC VOOR GEBRUIKT?

Zestoretic wordt gebruikt ter behandeling van verhoogde bloeddruk (hypertensie), indien lisinopril of een diureticum alleen onvoldoende is.

woensdag, 30 januari 2013 09:46

Trental bijsluiter

De werkzame stof in Trental is pentoxifylline. Pentoxifylline is sinds 1972 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Trental en als het merkloze Pentoxifylline.

woensdag, 03 augustus 2016 00:00

Zocor bijsluiter

De werkzame stof in Zocor is simvastatine. Simvastatine is sinds 1988 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Zocor en als het merkloze Simvastatine in tabletten. Simvastatine wordt ook gebruikt in combinatie met een andere werkzame stof, onder de merknaam Inegy.

woensdag, 30 januari 2013 09:42

Sotacor bijsluiter

De werkzame stof in Sotacor is sotalol. Sotalol is sinds 1974 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Sotacor en het merkloze Sotalol in tabletten en injecties. Deze tekst gaat alleen over de tabletten.

woensdag, 30 januari 2013 09:38

Rivotril bijsluiter

Clonazepam is sinds 1973 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Rivotril. Het is te verkrijgen in tabletten, druppels en injecties.

woensdag, 30 januari 2013 09:37

Ropinirol - Adartel bijsluiter

Ropinirol - Adartel bijsluiter - Adartrel wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van matig tot ernstig ‘Restless Legs’ Syndroom. Het actieve bestanddeel in Adartrel is ropinirol, dat behoort tot een groep geneesmiddelen die dopamine-agonisten genoemd worden. Dopamine-agonisten werken op dezelfde manier als een natuurlijke stof in de hersenen die dopamine genoemd wordt.

woensdag, 30 januari 2013 09:35

Ramipril bijsluiter

Ramipril is sinds 1989 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Tritace en als het merkloze Ramipril. Het is te verkrijgen in capsules en tabletten.

woensdag, 30 januari 2013 09:34

Questran-A bijsluiter

Colestyramine is sinds 1961 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknamen Questran en Questran-A. Het is te verkrijgen in poeder voor drank.

Pagina 1 van 11

Maak ons bekend!

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website blog of andere social-media en kan u helpen om ons bekender te maken, plaats dan een  linkje naar www.hartziekte.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!

 

Neem eens een kijkje op de website "een hart voor werk". Hier kan je de eind resultaten lezen van het Europees project!

Advertenties

 

Laatste berichten

Meest gelezen

Disclaimer

Alle documenten op deze sites zijn louter informatief en mogen niet als rechtsgeldige beschouwd worden. De vzw kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de informatie op deze website. Hoewel het onze bedoeling is om bijgewerkte en juiste informatie te verspreiden, kunnen we geen perfect resultaat garanderen. Eventuele onjuistheden die ons worden gesignaleerd, zullen we zo spoedig mogelijk verbeteren.

Powered by Webdesign en fotostudio verhuur onderdeel van PeoplesProjects.