admin

admin

dinsdag, 29 januari 2013 10:44

Atenolol bijsluiter

Atenolol is in 1975 op de markt gebracht. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Tenormin en het merkloze Atenolol in tabletten. Atenolol wordt ook gebruikt in combinatie met een andere werkzame stof, onder de merknaam Tenoretic en het merkloze Atenolol/chloortalidon.

dinsdag, 29 januari 2013 10:44

Atacand bijsluiter

Uw geneesmiddel heet Atacand. Het wordt gegeven aan patiënten met verhoogde bloeddruk (hypertensie) en hartfalen. Het bevat de werkzame stof candesartan cilexetil. Deze stof hoort tot de groep van medicijnen die angiotensine II receptor antagonisten wordt genoemd. Deze stof zorgt er voor dat uw bloedvaten ontspannen en wijder worden. Dit helpt om uw bloeddruk te verlagen. Het maakt het ook gemakkelijker voor het hart om het bloed naar alle delen van uw lichaam te pompen.

dinsdag, 29 januari 2013 10:43

Aspirine EC Protect 100

Aspirine EC Protect 100 is een maagsapresistente (enteric coated) tablet met 100 mg acetylsalicylzuur. U kunt Aspirine EC Protect 100 gebruiken wanneer uw arts u heeft aangeraden om 100 mg acetylsalicylzuur te gebruiken ter vermindering van de kans op een hartinfarct:

dinsdag, 29 januari 2013 10:42

Ascal Cardio bijsluiter

Carbasalaatcalcium is sinds 1951 internationaal op de markt. Als antistollingsmiddel is carbasalaatcalcium verkrijgbaar onder de merknamen Ascal '38', Ascal Cardio en als het merkloze Carbasalaatcalcium Neuro en Carbasalaatcalcium Cardio. Het is te verkrijgen in bruistabletten en poeders.

dinsdag, 29 januari 2013 10:42

Adartrel bijsluiter

Adartrel wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen van matig tot ernstig ‘Restless Legs’ Syndroom. Het actieve bestanddeel in Adartrel is ropinirol, dat behoort tot een groep geneesmiddelen die dopamine-agonisten genoemd worden. Dopamine-agonisten werken op dezelfde manier als een natuurlijke stof in de hersenen die dopamine genoemd wordt.

dinsdag, 29 januari 2013 10:41

Adalat oros - nifedipine bijsluiter

Adalat OROS tabletten bevatten de werkzame stof nifedipine. Nifedipine behoort tot een groep van stoffen bekend als calciumantagonisten. Nifedipine verwijdt bloedvaten waardoor de doorbloeding van het hart en de ledematen verbetert en de bloeddruk daalt.

dinsdag, 29 januari 2013 10:38

Acupril, Quinapril, filmomhulde Bijsluiter

Quinapril is sinds 1989 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Acupril en als het merkloze Quinapril.

Lees deze bijsluiter zorgvuldig door voordat u start met het gebruik van dit geneesmiddel. Ook als u Acupril of een soortgelijk geneesmiddel reeds eerder heeft gebruikt, adviseren wij u deze tekst aandachtig door te lezen. De informatie kan gewijzigd zijn.

dinsdag, 29 januari 2013 10:37

Acipimox, Nedios, Olbetam bijsluiter

Acipimox is sinds 1990 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknamen Nedios en Olbetam. Het is te verkrijgen in capsules.

dinsdag, 29 januari 2013 10:36

Acetylsalicylzuur bijsluiter

Acetylsalicylzuur is sinds 1899 internationaal op de markt. Als antistollingsmiddel is acetylsalicylzuur op recept verkrijgbaar als het merkloze Acetylsalicylzuur cardio en Acetylsalicylzuur neuro. Het is te verkrijgen in tabletten.

dinsdag, 29 januari 2013 10:35

Acetazolamide - Diamox bijsluiter

Acetazolamide is sinds 1954 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Diamox en als het merkloze Acetazolamide. Het is te verkrijgen in tabletten en capsules.

Pagina 10 van 11

Maak ons bekend!

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website blog of andere social-media en kan u helpen om ons bekender te maken, plaats dan een  linkje naar www.hartziekte.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!

 

Neem eens een kijkje op de website "een hart voor werk". Hier kan je de eind resultaten lezen van het Europees project!

Advertenties

 

Laatste berichten

Meest gelezen

Disclaimer

Alle documenten op deze sites zijn louter informatief en mogen niet als rechtsgeldige beschouwd worden. De vzw kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de informatie op deze website. Hoewel het onze bedoeling is om bijgewerkte en juiste informatie te verspreiden, kunnen we geen perfect resultaat garanderen. Eventuele onjuistheden die ons worden gesignaleerd, zullen we zo spoedig mogelijk verbeteren.

Powered by Webdesign en fotostudio verhuur onderdeel van PeoplesProjects.