admin

admin

dinsdag, 29 januari 2013 11:25

Cozaar - Losartan bijsluiter

De werkzame stof in Cozaar is losartan. Losartan is sinds 1994 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Cozaar. Het is te verkrijgen in tabletten. Losartan wordt ook gebruikt in combinatie met een andere werkzame stof, onder de merknamen Cozaar Plus, Fortzaar en Hyzaar.

dinsdag, 29 januari 2013 11:24

Coversyl-Perindopril bijsluiter

De werkzame stof in Coversyl is perindopril. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Coversyl. Het is te verkrijgen in tabletten. Perindopril wordt ook gebruikt in combinatie met een andere werkzame stof onder de merknaam Coversyl Plus.

dinsdag, 29 januari 2013 11:23

Cordarone bijsluiter

De werkzame stof in Cordarone is amiodaron. Amiodaron is sinds 1962 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Cordarone en het merkloze Amiodaron. Het is te verkrijgen in tabletten en als injectie.

dinsdag, 29 januari 2013 11:22

Complamin - Xantinolnicotinaat bijsluiter

De werkzame stof in Complamin is xantinolnicotinaat. Xantinolnicotinaat is sinds 1958 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Complamin. Het is te verkrijgen in gewone tabletten en retard dragees. De retard dragees hebben een gereguleerde afgifte. Ze geven de werkzame stof langzaam af, waardoor ze minder bijwerkingen hebben en langer werken.

dinsdag, 29 januari 2013 11:21

Colestyramine - Questran-A bijsluiter

Colestyramine is sinds 1961 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknamen Questran en Questran-A. Het is te verkrijgen in poeder voor drank.

dinsdag, 29 januari 2013 11:21

Plavix bijsluiter

Clopidogrel is sinds 1998 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar in tabletten onder de merknaam Plavix.

dinsdag, 29 januari 2013 11:13

Clexane - Enoxaparine bijsluiter

De werkzame stof in Clexane is enoxaparine. Enoxaparine is sinds 1988 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Clexane in injecties.

dinsdag, 29 januari 2013 11:05

Cilazapril - Vascase bijsluiter

Cilazapril is sinds 1990 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Vascase in tabletten.

dinsdag, 29 januari 2013 11:01

Clonazepam - Rivotril bijsluiter

Clonazepam is sinds 1973 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Rivotril. Het is te verkrijgen in tabletten, druppels en injecties.

dinsdag, 02 augustus 2016 00:00

Champix bijsluiter

CHAMPIX kan het verlangen naar een sigaret en de ontwenningsverschijnselen die gepaard gaan met het stoppen met roken verlichten.

Pagina 8 van 11

Maak ons bekend!

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website blog of andere social-media en kan u helpen om ons bekender te maken, plaats dan een  linkje naar www.hartziekte.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!

 

Neem eens een kijkje op de website "een hart voor werk". Hier kan je de eind resultaten lezen van het Europees project!

Advertenties

 

Laatste berichten

Meest gelezen

Disclaimer

Alle documenten op deze sites zijn louter informatief en mogen niet als rechtsgeldige beschouwd worden. De vzw kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de informatie op deze website. Hoewel het onze bedoeling is om bijgewerkte en juiste informatie te verspreiden, kunnen we geen perfect resultaat garanderen. Eventuele onjuistheden die ons worden gesignaleerd, zullen we zo spoedig mogelijk verbeteren.

Powered by Webdesign en fotostudio verhuur onderdeel van PeoplesProjects.