29 jan 2013

Dalteparine is sinds 1985 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Fragmin in injecties.

29 jan 2013

Acetazolamide is sinds 1954 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Diamox en als het merkloze Acetazolamide. Het is te verkrijgen in tabletten en capsules.

29 jan 2013

Digoxine is afkomstig uit vingerhoedskruid (Digitalis), dat al meer dan 200 jaar geleden werd gebruikt tegen hartzwakte. Digoxine is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Lanoxin en het merkloze Digoxine. Het is te verkrijgen in tabletten, drank en infusen.

29 jan 2013

De werkzame stof in Diovan is valsartan. Valsartan is sinds 1996 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Diovan. Het is te verkrijgen in tabletten.Valsartan wordt ook gebruikt in combinatie met een andere werkzame stof, onder de merknaam Co-Diovan.

29 jan 2013

De werkzame stof in Disopyramide is disopyramide. Disopyramide is sinds 1969 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Ritmoforine en als het merkloze Disopyramide. Het is te verkrijgen in tabletten met gereguleerde afgifte en capsules.

29 jan 2013

De werkzame stof in Capoten is captopril. Captopril is sinds 1979 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Capoten en het merkloze Captopril. Het is te verkrijgen in tabletten. Capoten (= doccaptopri = captophar = capriltop = captopril)

Pagina 1 van 3

Maak ons bekend!

Plaats een link naar onze website!

 

Hoe meer mensen over het bestaan van deze website weten, hoe meer personen ons kunnen vinden.

 

Heeft u een website blog of andere social-media en kan u helpen om ons bekender te maken, plaats dan een  linkje naar www.hartziekte.be

 

We zijn u hiervoor zeer dankbaar!

 

Neem eens een kijkje op de website "een hart voor werk". Hier kan je de eind resultaten lezen van het Europees project!

Advertenties

 

Laatste berichten

Meest gelezen

Disclaimer

Alle documenten op deze sites zijn louter informatief en mogen niet als rechtsgeldige beschouwd worden. De vzw kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de informatie op deze website. Hoewel het onze bedoeling is om bijgewerkte en juiste informatie te verspreiden, kunnen we geen perfect resultaat garanderen. Eventuele onjuistheden die ons worden gesignaleerd, zullen we zo spoedig mogelijk verbeteren.

Powered by Webdesign en fotostudio verhuur onderdeel van PeoplesProjects.