01 aug 2016

WAARVOOR WORDT ASAFLOW GEBRUIKT?

Asaflow werkt in op de bloedplaatjes. Het behoort tot de groep van geneesmiddelen die het vormen van bloedklonters tegengaan. Asaflow is aangewezen om bepaalde aandoeningen van het hart en de bloedvaten te behandelen of te voorkomen:

29 jan 2013

De werkzame stof in Cyklokapron is tranexaminezuur. Tranexaminezuur is sinds 1965 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Cyklokapron. Het is te verkrijgen in tabletten, bruistabletten en injecties.

29 jan 2013

De werkzame stof in Crestor is rosuvastatine. Rosuvastatine is sinds 2002 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Crestor in tabletten.

29 jan 2013

De werkzame stof in Cozaar is losartan. Losartan is sinds 1994 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Cozaar. Het is te verkrijgen in tabletten. Losartan wordt ook gebruikt in combinatie met een andere werkzame stof, onder de merknamen Cozaar Plus, Fortzaar en Hyzaar.

29 jan 2013

De werkzame stof in Coversyl is perindopril. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Coversyl. Het is te verkrijgen in tabletten. Perindopril wordt ook gebruikt in combinatie met een andere werkzame stof onder de merknaam Coversyl Plus.

29 jan 2013

De werkzame stof in Cordarone is amiodaron. Amiodaron is sinds 1962 internationaal op de markt. Het is op recept verkrijgbaar onder de merknaam Cordarone en het merkloze Amiodaron. Het is te verkrijgen in tabletten en als injectie.

Pagina 1 van 6

Advertenties

 

Laatste berichten

Meest gelezen

Powered by Webdesign en fotostudio verhuur onderdeel van PeoplesProjects.